مشاوره حقوقی رایگان - انتشار محتوای رای

باسلام ، در جلسه رسيدگي ، به قاضي پرونده در خصوص عدم درج اقارير صريح متهم انتقاد كردم كه گفت لازم نيست وظايف منو بهم ياد بدي و بنده رو بازداشت كرد ، با شهادت همكاراش به اتهام توهين به شلاق محكوم شدم ، ايشون بعدا در پرونده اي كه زير دستشون بود بدون توجه به صلاحيت دادگاه راي صادر كرده بودند بنده هم اعتراض زدم و دادگاه تجديد نظر قرار رد دادرس صادر نمودند ، الان دادرس تصميم امتناع از رسيدگي رو ابلاغ كرده و موضوعي كه منو ناراحت ميكنه ابلاغ اون تصميم به متشكي عنهما و ساير متهمان است ، من نميخواستم اونا مدركي از محكوميت بنده داشته باشند و موضوع رو بدونند ، يه برگ از اون تصميم رو گرفته دستش و در روستا چرخونده كه قاضي بنده رو محكوم كرده به توهين ، در حالي كه اين موضوع اصلا ربطي به اونها نداره و مسئله بين منو قاضي بوده ، ميخواستم ببينم انتشار محتواي راي به اين شكل قانوني هست يا خير؟ آيا من ميتونم قاضي رو پاسخگوي اين عملش قرار بدم؟ به چه طريقي؟ ضمنا در همون راي بصورت خلاف واقع نوشته شكايت من از قاضي به دادسراي روحانيت منتهي به منع تعقيب ايشون شده در حالي كه دادسراي روحانيت به بنده گفته اين مورد در صلاحيت دادسراي انتظامي قضاته

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. در دادسرا و دادگاه انتظامی قضات میتوانید شکایت نمایید.