مشاوره حقوقی رایگان - انتقام گیری

باسلام خدمت حضرت عالی میرسانم که الان نزدیک به 7 روز است که پسرم بدستور معاون دادستان دادگاه انقلاب شهر ... اقای ... و توسط مامور کلانتری ... خارج از محدوده کلانتری ربوده شده و هیچ اطلاعی از ان ندارم و به تمام دادگاههای استان و مسئولان مراجعه نمودم متاسفانه هیچ اسمی از پسرم در سیستم قضایی وجود ندارد و مرتکب هیچ جرمی هم نشده است، به علت شکایت اینجانب از معاونت دادستان به حفاظت قوه قضائیه متاسفانه این حادثه برایم پیش آمد خواهشمندم ریاست محترم قوه قضائیه شخصا پیگیری نمایند و این پدر حقیر و مادر دلسوخته را شاد نمایند

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

بدستور دادستان ربوده شده اند؟ چنین موردی امکان ندارد و شاید حدس شماست.دادستان دستور ربودن نمیدهد .