مشاوره حقوقی رایگان - استفساریه تبدیل وضعیت ایثارگران

باسلام ، من فرزند جانباز 25٪ هستم ، بنده سال 93 با پیمانکار در شرکت نفت ... مشغول به کار شدم ، هم اکنون هم شاغل هستم فقط 2 سالی هست که منطقه عملیاتی من عوض شده و از سیری به کیش ، شناور فراورشی ... آمده ام ( شرکت نفت ...) .
هر سال قرارداد من به صورت حجمی با پیمانکار بسته میشه ، لطفا راهنمایی کنید آیا قانون تبدیل وضعیت شامل من میشه؟
آیا من شرکتی محسوب میشم؟ آخه طبق پیگیری خودم میگن اسم من در سامانه یکپارچه پیمانکاران ثبت نشده ، هرسال که پیمانکار عوض میشه ما همچنان ثابت در محل کار هستیم ، آیا ما که به صورت حجمی باهامون قرارداد میبندن رسمی میشیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با دیگر همکاران تماس بگیرید