مشاوره حقوقی رایگان - احیای چاه عمیق و حفر چاه

با سلام
بنده پروانه چاه عمیق دارم و به خاطر این مالیات میدم، تقریبا 20 سالی است که از چاه استفاده نکردم و کاملا خشک و کور شده و هیچ استفاده ای از اون نمیشه اگر بخواهم مجدد چاه حفر کنم به مشکلی برخورد نمیکنم آیا منع قانونی نداره؟
متشکرم

پاسخ ها :

حسين  محمدي آدرگاني

حسين محمدي آدرگاني :

استان :

باسلام پرداخت مالیات مشروط به استفاده شما از منافع چاه نیست ولی چون جواز حفر چاه دارید برا احیا مجدد ان نیاز به اجازه مجدد از سازمان اب ندارید

اختر  میرسالاری

اختر  میرسالاری :

استان :

سلام..اگر زمین متعلق به خود شما مشکلی پیش نمیآید..چون مجوز دارید..در غیر اینصورت میبایست مجوز حفاری دریافت کنید