مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام برای موردی که به دیگری واگذار شده

سلام چند واحد آپارتمان فروشی داشتم با تامین پارکینگ کمتر از واحدها. یک واحد را وکالت تام دادم به برادرم با پارکینگ 3 در حالیکه پارکینگ 3و4 قبلا به دیگران واگذار شده بود. اخوی بنده سند واحد را به نام خودش زد با پارکینگ4 و به دیگری فروخت. الان پارکینگ 4 در سند دو واحد است. چه باید کرد خسارت فرد آسیب دیده را کی باید جبران کند؟ به من گفتند، گفتم من فقط وکالت زده بودم نهایت باید به من اعلام میشد که مورد وکالت به دیگری واگذار شده. عرض بنده درست است؟
ممنون از محبتتان

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

پارکینگ متعلق به کسی است که زودتر خریداری کرده و نفر دوم بابت قیمت پارکینگ میتونه از برادر شما شکایت کنه و برادر شما هم از شما شکایت کنه بابت پول پارکینگ

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام احترام
زمانی که شما در خصوص موضوعی به شخص دیگری وکالت می دهید، مشخص کننده این است که، موضوع وکالت وجود داشته لذا اگر برادر شما مطابق وکالتنامه و مفاد آن عمل نموده باشد در نهایت حضرتعالی باید پاسخگو باشید و اگر برادر شما برخلاف مفاد وکالت اقدامی کرده باشد مسئولیت با نامبرده است.