مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر و تادیه

با سلام و احترام. من برای شرکتی کار کردم. شرکت به دو سال بیمه و مبلغ 15 میلیون تومان محکوم شد. حکم تاخیر و تادیه از سال 96/3/14 تا روز اجرای حکم گرفتم. یعنی تا سال 99 تاخیر تادیه 15 تومان از سال 96 تا سال 99 چقد میشه ؟ آیا ماهانه حساب میشه یا سالانه؟ ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. به صورت سالانه بر اساس نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی در اجرای احکام محاسبه می گردد.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برا اساس شاخص بهای بانک مرکزی و نیاز به ذکر مبلغ هست تا محاسبه شود