مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام سال 65 پدرم با 10 عموم تقسیم نامه ارثیه پدر بزرگم رو نوشتن و بجای 2 عموم که خارج بودن دیگر عموهام امضا میزنن شفاهی وکالت داده بودن و از 20 قطعه زمین کشاورزی 7 قطعه به روستایی ها فروخته میشود. بعد 35 سال یکی از عموهام از خارج میاد و دادخواست تقسیم ترکه کرد چون تقسیم نامه گمشده بود دادگاه حکم به فروش زمینها داده. الان اصل تقسیم نامه پیدا شده و 7 تا اعتراض ثالث برای پرونده تشکیل شده است. با در نظر گرفتن اینکه خود شاکی از سهم خود زمین فروخته ولی ادعا میکنه من تقسیم نامه رو امضا نکردم برادرم به جام امضا کرده است. سوال من اینه ما با اون تقسیم نامه دامداری زدیم و خونه ساختیم و اطلاعی از امضاها نداشتیم الان معلوم شد. جواب دادگاه اعتراض ثالث تجدید نظر چه خواهد شد و من و برادرم که 25 سال داریم قانونی چه کنیم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

خوب آنچه مسلم است چنانچه یک وکیل مجرب وکالت دهید کلیه مسایل را بدون درگیری شما انجام میدهد و تحقیقا آنچه که شما بدست آوردید برای خود شما باقی میماند وآنچه مورد دادرسی قرار میگیرد صرفا هرچه بوده ولی آنچه که اضافه شده بدست شما ودراثر کارکرد شما برای شما محفوظ خواهدمان ازاینرو پیشنهاد یک وکیل مجرب میکنم که ن حقوق حفظ شود