مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از حق و حقوق و بیمه بیکاری

باسلام و خسته نباشید بنده خودم کار رو ترک نکردم کارفرما خودشان گفتند نمی توانم گارگاه رو بچرخانم و ایشان کلید کارگاه رو گرفتند و سه نفر بودیم و ما هم روز بعد شکایت کردیم در آن بازگشت به کار قید کردیم نمی دونم اگر سند سازی نکند هیچ سندی ندارند بعد از چند روز از شکایت به یکی از کارگران گفتن بیا کارگاه رو باز کن ولی به ما هیچی نگفتن در ضمن اداره کار زیر نظر فرمانداری می باشند و کارگاه هم زیر نظر فرمانداری می باشند و آنها از آن طریق به ما ظلم می کند و بیمه بیکاری غیر ارادی رو رد کرد ببخشید ما هم اعتراض کردیم حالا چگونه از خودمان دفاع کنیم

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

بعداز رای هیات حل اختلاف کار به دیوان عدالت ازرای وزارت کار شکایت کنید اگر ایین نامه خلاف قانون باشه رسیدگی میشه