مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلب از بابت فروش ؟

با سلام . اسفند 1396 و فروردین 1397 به یک همکار جمعا به مبغ 14500000 تومان کالا فروختم که مدت تسویه فاکتور ها 90 روز بوده و می بایست در خرداد و تیر 1397 تسویه می شد . در طول این مدت همکار به دلایل و بهانه های مختلف از دادن چک تسویه حساب خود داری کرده و چون کالا ها رو هم داده بودیم و فروخته بود نمی شد پس گرفت . تا کنون مبلغ 1500000 تومان به اضافه 20 میلیون تومان سفته تونستم بگیرم و یک چک که تاریخش قلم خوردگی داره . چه کاری می توانم انجام دهم که طلبم رو سریعتر وصول کنم . تا الان فقط همکاری کرده و سعی کردم با آرامش برخورد کنم و بهانه دست ندهم . ممنون میشم راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما از طریق اظهارنامه طلب خودتان را مطالبه نمایید و اگر نداد دادخواست مطالبه وجه را بدهید البته اگر چک مشکلی ندارد از طریق مطالبه چک و همزمان قرار تامین خواسته سریعتر به نتیجه می رسید اگر اموالی داشته باشد

پرسشگر :

ممنون از پاسخگویی شما ، چون اطلاعات کافی ندارم لطفا راهنمایی بیشتر بفرمایید

اظهارنامه که در ابتدا فرمودید با دادخواست مطالبه وجه چه تفاوتی میکند ؟

چک قلم خوردگی دارد و فقط سفته دارم ازشون و آدرس محل کارشون . آیا با داشتن سفته می توانم اقدام مفیدی انجام بدهم ؟

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.ابتدا اظهارنامه به ایشان ارسال کنید. اظهارنامه صرفا یک اخطار قانونی هست در جهت انجام یا خودداری از عملی... در صورتی که قلم خوردگی چک از جانب ایشان بوده است و تایید نموده باشند این چک مشکلی ندارد. می توانید سریع تر به طلب برسید.از طریق سفته هم می‌توانید اقدام کنید تفاوت خاصی در مورد موضوع شما ندارند.با توجه به اینکه از ریز جزئیات مساله تان اطلاع نداریم، لطفا از طریق تماس تلفنی با وکیل اقدام فرمایید تا بتوانید بهتر و دقیق تر مشاوره دریافت نمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اجرای سفته.یاالله