مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت ماشین

سلام برادر من اردیبهشت ماه با یک ماشین تصادف کردن ماشین طرف مقابل رو درست کردیم و کوپن بیمه بهشون دادیم ایشون ادعای خسارت کردن و شکایت برادرم هم بیکاره برا اینکه بیکاره و هیچ اموال منقول و غیر منقولی هم نداره حتی تو حسابش بیشتر از 200تومن پول نبوده برادرم دوتا شاهد برا شهادت معرفی کرد یکیشون کرونا گرفت نتونست بیاد رئیس شعبه هم به ما اعلام نکرد که شاهد یه نفر پذیرفته نمیشه شاهدین ما رد شدن و اونطرف برلی برادرم حکم جلب گرفته بود پدر از ترس اینکه برادرم بازداشت نره بهشون چک داده چون برادر استخدامی شرکت کرده بابام هم ترسیده بعد رفتیم اعسار دادیم که دوباره شاهد ببریم و پدر توان پرداخت بدهی که 8میلیون هست رو نداره الان به ما گفتن چک رو پاس نکنین برگشت بخوره پرونده رو ببرید پیش قاضی بگید ما درخواست اعسار کردیم و جواب اعسار اعلام نشده و توان پرداخت چک رو نداریم و میخوایم خسارت اقا قسط بندی بشه ایا امکانش هست

پاسخ ها :

مريم  خان بابائي

مريم خان بابائي :

استان :

در صورتی که چک عدم پرداخت بشه دوباره باید دادخواست بدهند و پدرتون اعسار از پرداخت یکجا بدهند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
پدر شما با صدور چک بدهی برادر شما را متقبل شده و موظف است در سررسيد، چک را پاس نماید و در صورتی که چک منجر به صدور گواهی عدم پرداخت شود و طلبکار در دادگاه اقامه دعوی نماید امکان تقسیط بدهی وجود دارد.