مشاوره حقوقی رایگان - هزینه آب

در این آپارتمان 4 طبقه 4 واحدی هزینه آب با توجه به کنتور مشترک ( یک کنتور داریم ) آیا با وجود عدم سکونت مالک طبقه مزبور به 4 قسمت تقسیم میشود؟ پاسخ قانونی لطفا بفرمائید. با اشاره به ماده مربوط. تشکر.
ایشان تا به حال آب مصرف نکرده. قانون چه میگوید؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ماده 4 قانون تملک آپارتمان، بند آخر به صراحت به پرداخت هزینه ها در صورت عدم استفاده اشاره می نماید.
حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالكان قسمتهای اختصاصی از مخارج قسمتهای مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمتهای اختصاصی تمام ساختمان به جز هزینه هایی كه به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیر بنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد و یا اینكه مالكان ترتیب دیگری را برای تقسیم حقوق و تعهدات و مخارج پیش بینی كرده باشند. پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینكه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد الزامی است.