مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط زانو

سلام. میخاستم بدونم پارگی رباط زانو ساییدگی حارص زانو و ضرب دیدگی گردن چقدر است ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر رباط پا کاملاً پاره شده باشدده صدم دیه کامل انسان را تعلق می گیرد. اگر دچار نقص عضو حرکتی زانو شد ه باشدمعادل 6/7% دیه کامل، پارگی مینیسک داخلی زانومعادل 8 درصد ، خونمردگی کوندیل خارجی ران معادل 1/1006درصد و تجمع خون اطراف ران معادل 0.5 درصد دیه کامل را مشمول می شود.