مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سنوات پاداش و حق مرخصی با توجه به ابلاغیه جدید امکان پذیر است؟

با سلام و احترام. اينجانب از تاريخ 1392/07/27 الي 1398/04/02 با عضويت قراردادی در یک ارگان نظامی شاغل بوده ام . با توجه به اينكه آن ارگان در تاريخ 1398/04/02 با بنده به صورت يكطرفه لغو قرارداد نموده است ، لذا از پرداخت پاداش ، سنوات و مرخصي هاي ذخيره شده جلوگيري به عمل آورده و نسبت به پرداخت حق و حقوق بنده اهميتي قايل نبوده است . لذا اينجانب نسبت به پيگيري جهت دريافت مطالبات با واحدهاي حقوق و مزايا و نيروي انساني كادر اهتمام لازم را داشته ام ، اما به نتيجه نرسيده ام . همانطور كه جنابعالي مستحضر هستيد ، طبق قانون هر ارگان يا شركت اعم از دولتي يا خصوصي ، درصورتي كه با نيروي قراردادي به صورت يكطرفه لغو قرارداد نمايد ، مي بايست نسبت به پرداخت پاداش ، سنوات و مرخصي هاي ذخيره شده اقدام نمايد . لازم به ذکر است فروردین 1399 ابلاغیه ای از طرف ستاد کل ارجاع شده که از امسال (1399) کلیه سنوات و مرخصی و ... به افرادی که انفصال از خدمت برایشان ثبت می شود را پرداخت نمایند. بنده برای دریافت حق و حقوق خود چه کاری باید انجام بدهم؟ با تشكر فراوان

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که درپاسخ به مطالبات شما تصمیم کتبی خلاف قانون اتخاذ شده است با ارائه آن ومستندات ومدارک کافی شکایت خودرا مستدل در دیوان عدالت اداری علیه ارگان مربوطه مطرح نمائید قطعا به نتیجه خواهید رسید موفق باشید