مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای بازخریدی

سلام. بنده سال 85 از سپاه بازخرید شدم. ولی تا اکنون پول بازخریدی به من ندادن. میگن به خاطر فیش حقوقی باید داشته باشی و من هم ندارم. الان هم اون پول دیگر ارزش خودش رو از دست داده. آیا راهی برای گرفتنش و به نرخ الان وجود دارد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. چون الان میخوام بتونم فقط اون پول رو بدم بیمه رو تبدیل کنم به تامین اجتماعی.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به نرخ الان نمینونید بگیرید ولی خسارت تاخیر تادیه میتوانید از زمان دادخواست