مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث

با سلام. چندین سال پیش بر اساس گواهی حصر وراثتی که من جزء وراث نبودم زمینی کشاورزی توسط وراث دیگر به شخصی فروخته شد. بعد ها بنده گواهی حصر وراثت را از طریق دادگاه اصلاح نمودم. اکنون آیا می توانم سهم الارث خود را از این زمین فروخته شده از وراث دیگر مطالبه کنم؟ اگر می شود چگونه و با چه مدارکی باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

مطالبه سهم الارث از ملک فروخته شده مطالبه سهم الارث مطالبه ارث گواهی حصر وراثت ارث