مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاهد در دادگاه

با سلام. همکارم با بنده جهت خرید یه زمین به ملارد رفتیم و زمین رو ایشون خریدن بعد از چند ماه متوجه شد که زمین به قیمت بالا و در یک مکان دیگر به ایشون فروخته شده. همکارم شکایت کرده بنده هم به عنوان شاهد یک بار در دادسرا و یک بار در حضور کارشناس زمین حاضر شدم. الان برای من ابلاغیه اومده جهت توضیح. چند روز پیش مراجعه کردم و لیکن دادیار به من وقت ملاقات نداد. با توجه به این که کادر درمان هستم و مرخصی به سختی میتونم بگیرم و این که در ایام کرونا رفت و آمد برای من سخت هست و همچنین همسرم از این موضوع مطلع نیست. در صورت عدم حضور در دادسرا تکلیف بنده چیست؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

عدم حضور شاهد در دادگاه ابلاغیه حضور برای اخذ توضیح ابلاغیه حضور در دادگاه حضور شاهد در دادگاه شاهد ابلاغیه