مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی سربازی

سلام. بنده سرباز ارتش هستم و کسری 6 ماهه دارم یعنی کل خدمتم 15 ماه هست.
الان در ماه 14 خدمت هستم. بنده دو بار کرونا گرفتم. یک 16 روز، یک 7 روز، 12 و 10 روز جمعا کلا 45 روز مصرف کرده ام. آیا خلع یا اضافی میخورم؟

پاسخ ها :

محمّد موسوی فیض آباد

محمّد موسوی فیض آباد :

چنانچه غيبتهاي صورت گرفته غير موجه تشخيص داده شود اضافه خدمت تعلق ميگيرد بنابراين در صورت ارائه مدارك مثبته مبني بر دخارشدن به بيماري حاد تنفسي از طريق ويروس كرونا به نظر مي رسد غيبتهاي مدنظر موجه باشد