مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

با سلام و خسته نباشید
همسایه بغلی ما در حال ساخت غیر مجاز بود بنده با شهرداری تماس گرفته و اطلاع دادم و برای نشان دادن آدرس به بیرون خانه رفتم. و به همسایه گفتم من شکایت میکنم و اجازه نمیدهم. ایشان زنگ زده و 10 15 نفر را آورده و جلوی منزل خودم من را مورد ضرب و شتم قرار داده اند. من شکایت کردم و استشهاد محلی جمع کردم و به امضای مسجد نیز رسانده ام. و بعد از شکایت من او هم از من شکایت کرده و ادعا دارد من هم او را زده ام. در حالی که من اصلا فرصت یک لگد زدن را به 10 15 نفر نداشته ام. الان من با این توصیف ها جرمی مرتکب شده ام؟ و اینکه من را هر دفعه میبینند تهدید به مرگ میکنند زنگ میزنم 110 میان گزارش مینویسن و میرن. الان من باید چیکار کنم چون امنیت هم ندارم؟ ممنون میشم هر دو سوالم رو جواب بدین.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بابت تهدید شکایت مطرح کنید با ذکر دلیل و اثبات این موضوع درخصوص شکایت متقابل علیه شما بابت ایراد صرب وجرح بایدبتوانید درمقابل دلایلی که او می اورد دفاع کنید بهتراست ور مقابل این فرد از وکیل دادکستری استفاده کنید

پرسشگر :

سلام.یعنی در حالت کلی من هیچ جرمی مرتکب نشده ام درسته؟

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
ادعای که از طرف ایشان مبنی بر ضرب و جرح بوده باید اثبات شود.
هر ادعای قابل طرح میباشد لکن باید اثبات گردد.
در خصوص تهدید نیز مجددا طرح شکایت نمایید.