مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام و خسته نباشید.
من و پدر و مادرم به خاطر پسر کوچکم که از او نگهداری می کنند در یک ساختمان زندگی میکردیم.آن ها طبقه 4 و ما طبقه 3 . از آبان 98 همسایه بالای سر ما و کناری پدرم پسرشان و دخترشان که به احتمال زیاد معتاد هم هستن شروع به آزار و اذیت کردن. با پا و دست و وسایل دیگر به دیوار پدرم این ها یا سقف ما میزدن طوری که ساختمان تکان میخورد. بعد که به آن ها میگفتیم میگفتن نوه شما شلوغ میکند. ما هم همین کار میکنیم. چرا شما مهمان خانه تان می آید چرا جاروبرقی میکنید و چیز های دیگر. تا این که یک روز کار به جر و بحث کشید در آبان و داداش من و اون پسر و خواهرش درگیر شدن و تمام شد. اون پسر و دختر به کارشان ادامه دادن تا شب عید 99 البته ما چند بار 110 هم زنگ زدیم و گزارش نوشتن و تایید کردن ولی باز هم اون پسر ادامه داد تا خانواده ما عصبی شدن و در پارکینگ برادرم یک سیلی به پسر زد و خواهر و مادرش سر داداش من ریختن و کل همسایه ها دیدن مقصر آن ها هستن ولی از ترس این که اذیتشان نکنن هیچ کدوم دادگاه نیومدن. بعد از درگیری خواهر و برادر پزشک قانونی رفتن و نامه گرفتن بماند چه کار کردن که الان برای ما 4 درصد دیه بریده اند و قاضی هم در همان دادگاه بدوی رای قطعی به نفع آن ها داده است و دو تا شاهد هم از بیرون خواهرش آورده است که اصلا در آن جا نبوده اند. پدر و مادر پسر هم از او میترسند به دادگاه بیایند میخواستم راهنمایی کنید ما باید چه کار کنیم ثابت کنیم دیه اشتباه هست و شاهدین دروغ حالا یا پول به دادگاه یا پزشک قانونی داده اند بماند. ضمنا پدر من مجبور شد در خرداد برای جلوگیری از درگیری منزل خود را زیر قیمت بفروشد و الان مستاجر هستن و ما خودمان هم چون پولمان نمی رسد فعلا در همان ساختمان هستیم. حتی کسی که منزل پدرم رو خریده هم باز اون پسر برای گرفتن دیه اذیت کرده که اون آقا زرنگ تر بود و فهمید و دوباره خونه رو گذاشته بفروشه. با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

باتوجه به اینکه رای قطعی صادر شده فقط می‌توان اعمال ماده477قاون آئین دادرسی کیفری نموده و از رئيس قوه‌ قضائیه دستور اعاده دادرسی نمود که خیلی سخته و برای 4 درصد دیه عموما اقدامی نمیکنند.