مشاوره حقوقی رایگان - پنچره آپارتمان مشرف به حیاط منزل

با سلام. مقابل حیاط منزل مسکونی اینجانب آپارتمانی 8 طبقه در حال ساخت است که پنچره آن دقیقا مشرف به منزل ما می باشد. این پنجره ها از نظر ارتفاع و نوع پنچره قانونا چگونه باید ساخته شود که دید به منزل ما نداشته باشد؟ البته این ملک مسکونی است که دارند تبدیل به مدرسه غیر انتفاعی می شود. با تشکر.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
از کارشناسان و مهندسین مشاوران ساختمانی در خصوص آیین نامه احداث بنا مشورت بگیرید
مربوط به امور حقوقی نیست

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

باسلام اگر کوچه بین شماست منعی بابت باز کردن پنجره وجود نداره خصوصا اینکه در زمان صدور پروانه ساخت و ثبت نقشه تعبیه پنجره با رعایت حد فاصل قانونی با ملک همسایه لحاظ میشه و منعی ندارد