مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

با سلام. زمینی که برای یک شرکت خصوصی با حدود 400 نفر سهام دار میباشد را برای فروش به مزایده گذاشتیم. برای مزایده یک نفر بیشتر شرکت نکرده و مبلغ جزئی از نرخ پایه اعلامی بیشتر زده
با توجه به این که یک نفر بیشتر شرکت کننده نداشته ایم باید مجددا مزایده تکرار شود یا نیازی نیست؟ در روزنامه انصراف را حق مزایده کننده نوشته ایم. قانونا می توانیم مزایده را باطل اعلام نمائیم یا خیر؟
ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام از اینکه در آگهی مزایده حق انصراف تعیین شد آیا حق انصراف تا قبل از زمان قطعیت مزایده هست یا شامل پس از آن نیز میشود اگر شرکت کننده با علم به شرایط مزایده شرکت کرد منطبق با شرایط شما حق اجرای مفاد آگهی را دارین و بنظرم مغایرتی با قوانین آمره ندارد و اینکه کسب اطلاع جهت شرکت در مزایده از طریق رویت آگهی باشد نه فرض مثال از طریق تماس تلفنی بنابراین بنظرم اگر با رویت آگهی کلی شرکت کرده باشد شما حق اعلان انصراف دارید در غیر اینصورت حق مکتسبه ای شرکت کننده دارا شده است و مزایده حتی با یک شرکت کننده صحیح میباشد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
خیر
با این وجود همه چیز صحیح و مزایده درست میباشد