مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودررو توسط نیروی انتظامی

سلام، خسته نباشید. ماشین من حدود 10 روز پیش توسط نیروی انتظامی توقیف شده و گفتن به خاطر این که ماشین من مشخصاتش با ماشین دیگری که انگار خلافکار بوده در یک شهر دیگر یکی شده. میخواستم بدونم حق این رو دارن که توقیف کنن و این قدر نگهش دارن؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خودرو شما وفق اظهارات شما شکایت کیفری دارد به شعبه رسیدگی کننده جهت اطلاع از کم وکیف پرونده مراجعه نمایید.