مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک خریداری شده

باسلام. من آپارتمانی صفر در سال 97 معامله کردم و الان ساکن هستم. سند با تاخیر الان حاضر شده ولی متراژ 8 متر بیشتر از متراژ مبایعه نامه حاصل شده. الان فروشنده قیمت اضافه متراژ را به قیمت روز بازار می‌خواهد و حاضر به تنظیم سند با قیمت مبایعه نامه نیست. در حالی که قیمت متری آپارتمان در مبایعه نامه اشاره شده. ضمنا اظهارنامه هم فرستاده که پول من رو نمی‌دهد. حالا راه حل چیه؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

باسلام اصولا در قراردادهای مبایعه نامه در خصوص افزایش و کسری مساحت ساختمان تعیین تکلیف میگردد بدوا توصیه میگردد قراردادخود را به وکیل دادگستری جهت مطالعه ارایه نمایید.