مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت بیش از بیمه

سلام و تشکر.
بنده یه پژو پارس دارم و چند روز قبل با یک دستگاه بی ام و و یک خودرو سوزوکی ویتارا تصادف کردم و از پشت به سپر بی ام و سوزوکی هم سپر و گلگیر عقب. سقف خسارت اطلاع نداشتم 11 میلیون میشه بیشتر کرد. حالا بیمه به دلیل ماده 8 یک دهم خسارت داره میده به دو تا ماشین. اگر این قانون نبود راضی بودن اما الان میگن شکایت میکنیم.
از طرفی هم تمام بیمه ها میگن تو هزینه ای نمیخواد پرداخت کنی حتی اگر شکایت کنه. چون خودش باید بیمه بدنه داشته باشه که نداره
مدل هر دو ماشین هم 2011 هست و میگن افت قیمت نمیخوره. میخواستم ببینم میتونه طلب باقی خسارت با شکایت دادگاه از من بکنه یا نه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بیشتر از 5 سال افت قیمت نمیخورد چون مشمول مالیات مستقیم نمیشود که سالی 20 درصد است