مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو

با عرض سلام بنده چند ماه پیش از نمایشگاه خودرو اجاره به شرط تملیک خریدم و در قرارداد یک بند نوشته شده که من دقت نکردم که اگر 2 قسط از اقساط اجاره پرداخت نشود، قرارداد از طرف فروشنده فسخ میشود و بعد از 3 قسط پرداخت نشده فروشنده اقدام به فسخ قرارداد از طریق اظهارنامه نموده و اقدام به شکایت نموده. آیا راهی برای برگشت به قرارداد دارم؟ در ضمن در قرارداد آمده که تمام پول پرداختی اعم از پیش پرداخت و اجاره بها به عنوان ثمن تلقی نخواهد شدو بابت اجور می باشد و در صورت تایید فسخ آیا مبلغی از مبالغ پرداختی به من برمیگردد؟ فروشنده اقدام به برگشت زدن چک ضمانت نموده و بنده خودرو را تحویل ندادم. آیا فروشنده با توجه به بند قرارداد که آمده در صورت فسخ قرارداد خودرو به صورت ید امانی می باشد، آیا میتواند شکایت کیفری خیانت در امانت بنماید؟ شایان ذکر است که تمامی اقساط عقب افتاده را بعد از فسخ قرارداد از طرف نمایشگاه یک جا به حساب آنان واریز کردم. آیا امیدی هست تا مبارزه کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بهتر است بدوا قرارداد شما مطالعه گردد وبعدا در خصوص ان اظهارنظر شود