مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یا ابطال مبایعه نامه

سلام و عرض ادب
در سال گذشته مادر بنده که البته بیسواد بودند مبایعه نامه ای را به منظور فروش منزل به شخص خاصی بواسطه اعتماد به معرف مشتری و بنگاه دار اثر انگشت زده اند در حالیکه بخش هایی از مبایعه نامه پر نشده بوده . بعد از چند روز شخص خریدار پشیمان شده ولی مبایعه نامه نزد بنگاه میماند و با همکاری بنگاه و معرف خریدار آنرا به نام شخص معرف و یک شخص دیگر به عنوان شریک پر میکنند. البته این شک هم وجود داره که اصلا خریدار اولی از ابتدا دروغ بوده و هدف گرفتن اثر انگشت از مادر بنده بوده . حالا مادر بنده فوت کرده و آقایان روی آن مبایعه نامه اقدام کرده اند . حالا راهی هست که بتوان این موضوع را ثابت کرد و مبایعه نامه را فسخ کرد یا خیر. مبایعه نامه چند قلم خوردگی هم دارد که بنگاه اونو تایید کرده. آیا میتوان اثبات کرد مبایعه نامه بعد از اثر انگشت پر شده است به کمک کارشناسی خط یا خیر
با تشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.حتی در صورتی که کارشناس اثبات کند بعدا انجام شده چون مادرتان فوت شده امکان اثبات عدم رضایت ایشان وجود ندارد