مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه به وسیله وکالت نامه طلاق

سلام من وکالت نامه طلاق دارم از همسرم براش وکیل دادگستری هم گرفتم برا مشاوره هم ثبت نام کردم ولی گفتن چون وکالت طلاق دارید نیاز نیست و برداشته شده مشاوره یک ماه میخواستم بدونم من به هیچ وجه همسرم در دادگاه حاضر نمیشه ایا قاضی پرونده رو به داوری میفرست با این شرایط و اینک اگر ایشان نه خود حضور یابد نه داور تعیین کند تکلیف بنده چیه و اینک چقدر زمان میبره تا طلاق صادر بشه با داشتن وکالت طلاق و اینک اگر باز به مشاوره بفرستن و همسرم به هیچ وجه حضور پیدا نکن تکلیف چیست ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام در طلاق توافقی ضرورتی به ارجاع موضوع به داوری نمی باشد و در سریعترین حالت ممکن حکم طلاق صادر می شود