مشاوره حقوقی رایگان - دعوای محلی

با سلام.
ماجرا از این قرار است که:
شوهر خاله‌ی بنده ماشینشان را در کوچه (نه در مقابل درب پارکینگ یا عبور و مرور) پارک کرده بودند. ماشینی از پشت به ماشین مذکور زده و پارک کرده است.
هنگام پرس و جوی ما، یکی از همسایه‌ها از پنجره فریاد زد که «اول یادبگیرید ماشینتون رو کجا بذارید»
سپس از خانه خارج شد و با بردار بنده بگو مگو کرد. فحاشی نیز کردند (برادر بنده چیزی نگفتند) سپس برادر مرا به عقب هل دادند و بعد دستشان را دور کمر برادر بنده حلقه کردند و او را زمین زدند. برادر من درگیری ای انجام نداد و فورا یکی از همسایه ها آن ها را از هم جدا کرد.
شخص مهاجم بعد از اینکه از ما جدا شد به پزشک مراجعه کرده و گفته است که دو انگشت دست و دو انگشت پایش شکسته است (ایشان وزن بالایی دارند شاید بر اثر همان زمین زدن برادر بنده) حال به دنبال شکایت هستند.
برادر بنده هم به دنبال شکایت از ایشان.
شوهر خاله‌ی بنده و همسایه‌ی مذکور به عنوان شاهد اعلام آمادگی کرده اند.
وضعیت این پرونده به کجا ختم می‌شود؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

از برادر خود بخواهید که به اتهام توهین و ضرب وشتم ازایشان شکایت نمایید در ضمن درپاسخ شکایت ایشان

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

به شهادت شهود استناد فرمایید حتی اگر اقدامی هم از سوی برادر شما صورت گرفته باشد با ملاحضاتی داخل در عنوان دفاع مشروع می باشد

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

دوربین اگر بوده فیلم را ارائه بدین شاهد هم معرفی کنید اشاره به وزن ضارب کنید اثبات برعهده مدعی است