مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض بيمه به رای دادگاه تصادفم

با عرض سلام وخسته نباشيد
بنده سال ٩٥ تصادف كردم

و خودم زيان ديدم

مقصر اقام هستش
جريان

اينكه من وسايلی داشتم رو گاری ٤ چرخ بودن

ميخواستم جابجاشون كنم بنده هم تو خيابان بودم منتظر اقام بودم كه وسايلو

بزارم صندوق ماشين
اقام نميدونست كه من پشتشم با سرعت عقب برگشت و منو زد دقيقا بين گاری و ماشين شدم نازك نی

پاي راستم شكست و یه چندتا خش رو كمرم افتاد چون رو لبه آهنی گاری افتادم

خلاصه پروندمو تشكيل دادم

و رای دادگاه صادر شد

ولی بيمه اعتراض كرد

مبلغ رو به حساب دادگاه واريز كردن ولی اعتراض زدن بخاطر حادثه ام

ايا حق اعتراض را دارند من شنيدم

بعد از قطعيت راي دادگاه ٢٠

روز دو طرف مهلت دارن كه اعتراض بزنن

ولي بيمه تو اين مدت اعتراضي نداشت تا اينكه به محاسبات برسه

ايا حق دارند؟! ايا با مشكل مواجه ميشم؟!

خواهشا جوابمو بدين

مرسی ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

خارج از مهلت 20 روزه امکان اعتراض ممکن نیست علت اعتراض بیمه چیست؟

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

رای قطعی یعنی مهلت 20 روز تجدیدنظر تمام ومهلت اعتراض تمام ورای قطعی شود باید اجرای احکام رفت