مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

با سلام خدمت وکلای عزیز.
بنده در خواست فرجام خواهی را به شعبه تجدید نظر که قرار رد دعوا صادر کرده بود دادم. شعبه مذکور پس از ثبت دادخواست یک نسخه از دادخواست و پیوست های آن را برای طرف دعوا ارسال کرده تا اگر اعتراضی دارند به طور کتبی پاسخ بدهند.
آیا مراحل بالا به معنای پذیرش فرجام خواهی است؟
2-آیا بعد از بیست روز اتمام مهلت، پرونده فورا به دیوان ارجاع می شود؟
ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

فرجام خواهی از رای دادگاه تجدید نظر فرجام خواهی شعبه تجدید نظر پذیرش فرجام خواهی