مشاوره حقوقی رایگان - خروج از احصان

اگر مردی یک شب در خانه نباشد و زن این مرد مبادرت به زنای محصنه کند با اقرار هند الحاکم 4 بار و دیگر مستندات دادگاه با علم و یقین رای به عمل شنیع زنا محصنه صادر نمایید مینماید ولی به دلیل مسافرت شوهر این زن که یک شب از خانه دور بوده حد الهی که سنگسار است اجرا نگردیده فقط 100 ضربه تازیانه شوهرش به اعتقاد مهدورالدم به دیه محکوم می‌شود چرا یک شب دوری از خانه موجب بشود که زنا کند با عقل و عرف جور در می‌آید که قانونی باشد .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که بعد از شکایت اقدام به قتل بکنید حتما محکوم به قصاص میشوید زیرا مجوز قتل در زمانی است که به ناگاه مواجه با زنای همسر شده باشید در صورتی که در مورد شما علاوه بر این که زمان از آن گذشته برای وی مجازات نیز تعیین شده این شرایط باعث قصاص شما میشود بهترین راه حل طلاق ایشان و حتی دادن رضایت به جهت بخشیدن مهریه میباشد