مشاوره حقوقی رایگان - كارت ايثارگری

با سلام
پدر بنده در زمان جنگ در منطقه عملياتی ديواندره كردستان ١٩ ماه رزمنده دارد حالا چرا كارت ايثارگري به ايشان تعلق نميگيرد؟
در جواب دادن كه شامل شما نميشود در صورتيكه فرمانده انتظامي كردستان تاييد كرده كه ايشان در زمان جنگ اينجا خدمت داشته است؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.نظام قوانین خاص خودش را دارد که دلیل تعلق نگرفتنش قطعا عدم شمول بوده که میتوانید از خودشان سوال کنید.سوالتان در این برهه حقوقی نیست.در صورتی که اطمینان پیدا کردید که باید تعلق بگیرد میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید