مشاوره حقوقی رایگان - چک دادم و نصف مبلغ رو براش ماهیانه فرستادم

با سلام
بنده یه چکی بابت بدهی به یک نفر در سال 94 دادم و ماهیانه تا الان 4تومن بهش پول دادم اخرین پرداخت من تقریبا دوماه پیش قبل اینکه مریض بشم 750 تومن بود که براش ریختم در ضمن کارگر روزمزدم گاهی کار نبود و نمیتونستم برم سرکار نمیتونستم براشون پول پرداخت کنم بیمه هیچ شرکتی یا جای هم نبودم که از بیمه بیکاری استفاده کنم براشون ماهیانه پولی بتونم بدم در قبال مشکل اقتصادی. الان برام شکایت کرده میخواستم بدونم شرایط پرداخت من به چه صورت هست ایا حقوقی است یا کیفری
ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

در خصوص مبلغ چک شما محکوم به پرداخت چک هستید ولی چنانچه توافقی برا پرداخت های ماهانه نسبت به وجه چک دارید باید آنرا اثبات کنید در غیر اینصورت با مطالبه وجوه پرداختی به حساب آن شخص آنرا محکوم کنید و در آخر در اجرا تهاتر دو دین را بخواهید