مشاوره حقوقی رایگان - قتل و تصادف

با عرض سلام در مورد پسر 16ساله ماجرا از این قراره پسر 16ساله در ساعت 10شب در حالی که در حال فرار بوده م میخواسته از عرض جاده عبور کنه با ماشین تصادف کرده و فوت میکنه و در این تصادف پنجاه پنجاه مقصر میشن و بعد راننده با دو نفر از دوستای پسر مواجه میشه که از همون سمت که پسر بچه وارد جاده شدن میان و ماشین خودشون رو پشت یه تپه پارک کرده بودن و گوشی پسر بچه دستشون بوده و در اون شلوغی تصادف به طور بی سرو صدا صحنه رو به طور چراغ خاموش ترک میکنن و یه نفر اونجا متوجه میشه و به پلیس میگه و پلیس شماره ماشینشون رو بر میداره و بعد پدر و مادر پسر بچه فوت شده از یکی از اون دو نفر یه دوست پسرشون هم بوده شکایت میکنن و طرف وقتی میره اگاهی میگه پسر بچه در حال صحبت کردن با گوشی موبایل بوده که ماشین بهش زده و فوت کرده در صورتی که وقتی از مخابرات پرینت میگیرن در اون لحظه اصلا با کسی صحبت نمیکرده و خیلی از دروغای دیگه که برای اگاهی ثابت شده الان سوالم اینه که خیلی میگن اگر بر فرض مثال این این بچه میخواسته مورد تجاوز قرار بگیره و در حال فرار بوده پرونده تصادف ول میشه و بهش دیه از جانب تصادف و بیمه ماشین دیه تعلق نمیگیره ایا این درسته؟؟؟؟؟؟(در ضمن در تصادفی که که پنجاه پنجاه شدن راننده یک بار اعتراض زد و رد شد و دوباره پنجاه پنجاه شدن حتی کارشناسان گفتن اگر پدر و مادر پسر بچه فوت شده اعتراض بزنن به احتمال زیاد راننده صد در صد مقصر میشه)و سوال دومم اینه اصلا بر فرض مثال ثابت شد یا این که اون دوست پسر بچه که باهاش بوده اعتراف کنه که قصدش تجاوز بوده مجازات و حکمش چیه؟؟؟(اخه من شنیدم اگر کسی قصد تجاوز داشته و موانع خارجی مانع از انجام کار و عمل متجاوز بشن مجاز اون کسی که قصد تجاوز داشته مانند کسی هست که عمل تجاوز را انجام داده)ممنون میشم به این دو سوالم جواب بدین ممنون از سایت خوبتون و تمام همکاران زحمت کشتون با تشکر

پاسخ ها :

پژمان   دادخواه دستجردي

جناب آقای پژمان   دادخواه دستجردي:

سلام پرونده شما نیاز به مطالعه داره و بعد از مطالعه پاسخ تخصصی داده خواهد شد