مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام وقت بخیر
ماشین را به اسم خانومم در موقع ثبت نام از ایران خودرو زدم. کلیه اسناد از جمله سند و کارت ماشین به اسم خودش میباشه. فقط از این لحاظ به اسمش زدم که زندگی شیرین تر بشه. اما الان که اختلاف بینمان به وجود اومده درخواست توقیف ماشین را از دادگاه نموده و دادگاه هم اون را توقیف نموده. و دادگاه برای من وقت تعیین کرده که از خودم دفاع کنم. لازم به ذکر میباشه که فیش واریزی از حساب خودم میباشه و بیمه بدنه و سرنشین و هرگونه تعمیر هم فاکتور به اسم خودم میباشه. حال لطفا راهنمایی کنید چطور میشه از حقم دفاع کنم که این ماشین فقط اسمی بنام او بوده. با تشکر

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام شما میوانید اقدام خودرا هبه تلقی کنید و با رعایت تشریفات مختص به خود ازین اقدام رجوع فرمایید