مشاوره حقوقی رایگان - صیغه بدون اجاره پدر

سلام من 23سالمه پرده بکارتم رو چندسال پیش از دست دادم الان با اقایی 3سال اشنا شدم و میخوایم صیغه کنیم شناسنامه ام سفیده قبلا ازدواج نکردم و پدرم هم در جریان نیستم.
برای صیغه هر دفتری زنگ زدم گفتن انجام نمیدن تا شخصی رو معرفی کردن ایشون گفتن باید برم پزشک قانونی معاینه شم میخام بدونم پزشک قانونی جایی ثبت نمیکنه که من باکره نیستم؟ من اگر در اینده بخوام باکس دیگه ای ازدواج کنم مشخص نمیشه که قبلا صیغه بودم؟؟؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام قطعاً نام شما در مرجع پزشکی قانونی و موضوع کار شما ثبت خواهد شد
و چنانچه در دفاتر رسمی ازدواج به عقد موقت شخصی در ایید سابقه این موضوع ثبت خواهد بود اما چنانچه در ازدواج موقت دارای فرزند نشوید این ازدواج در شناسنامه طرفین ثبت نخواهد گردید
و اگر دارای فرزند شوید ازدواج شما در شناسنامه طرفین ثبت خواهد شد