مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام الان ماشینم 3ماه هستش توقیف شده و در پارکینگ هستش بهم گفتن با ماشینت یه نفر را فراری دادن که اون یه نفر دایی ام هست و امروز رفتم نه تو سیستم پلیس راهور و نه تو سیستم اگاهی ماشین توقیف نیست و صاحب پارکینگ میگفت که بازرسی ماشینت را توقیف کرده خواستم بگم ایا امکانش هست که ماشین تو سیستم هیچ ارگانی توقیف نباشه و به دستور قضایی توقیف شده باشه و اگر دستور قضایی هم باشه نباید تو سیستم اگاهی و راهور توقیف کرده باشن

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام چنانچه متصدی پارکینگ مدعی باشد که ماشین شما از طرف مراجع قضایی توقیف گردیده است می‌بایست شماره نامه توقیفی و نام مرجع قضایی را به شما بدهد تا شما با مراجعه به آن مرجع قضایی از خود دفاع و نهایتاً خودرو خود را رفع توقیف نمایید