مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در کار

تقریبا 3 سال پیش کارگر انگشتش زیر دستگاه رفت به علت بی دقتی خود فرد، تمام حقوق و مزایا و هزینه های درمان و طول درمان حادثه پرداخت شد ولی به علت نداشتن اطلاعات کافی حادثه به اداره کار اطلاع داده نشده بود حالا بعد گذشت این مدت ابتدای سال 99 با کارگر تمدید قرارداد نکردیم الان شکایت کردن، در حال حاضر چجوری باید کارگاه را مبرا کنیم از شکایت ؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام در این گونه موارد بازرسان اداره کار و کارشناس حوزه کار به محل مراجعه و ضمن بازسازی صحنه میزان تقصیرات کارفرما و نیز میزان تقصیرات کارگر در حادثه به وجود آمده را به علت عدم رعایت مسائل ایمنی حین کار مشخص خواهند کرد و چنانچه کارفرما بهداشت و ایمنی حرفه‌ای را رعایت نکرده باشد محکوم به پرداخت دیه بر مبنای میزان درصد تقصیرات خود خواهد شد ضمناً پرداختی های شما که بابت مداوا یا سایر هزینه ها به صورت وجه نقد به کارگر پرداخته اید را می توانید با طرح دادخواست جداگانه اثبات نموده و بادیه ایشان تهاتر و محاسبه نمایید