مشاوره حقوقی رایگان - مددجوی بهزیستی

سلام. مادر بنده معلم هستند اما اخیرا به علت کلسیفیکاسیون عقده های قاعده ای دو طرف ( سندرم فار ) دچار فراموشی به صورت مقطعی، کوتاه اما مکرر می شوند. به طوری که در مواقعی نزدیک بوده به خودشون آسیب برسونن. میخواستم بدونم امکان این که مددجوی بهزیستی شوند وجود دارد؟ این امکان هست که من که تک فرزند پسر ایشون هستم از طریق قانون بند 6 بهزیستی معافیت کفالت ایشون رو بگیرم یا خیر؟
با تشکر.

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
چنانچه شرایط ایشون مشمول مقررات از کار افتادگی باشد اقدام فرمائید تا با طرح در کمیسیون مربوطه بررسی گردد