مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردگی حین خدمت

با سلام.
... پاسدار رسمی سپاه سال فرودین 61 در حال نگهبانی در پشت بام سپاه ناحیه شاهرود در حالی که اسلحه را پاس بخش مسلح تحویلش داده و وی از مسلح بودن آن اطلاع نداشته. در هنگام بستن بند پوتین ناخود آگاه دست برادر با ماشه برخورد و تیری شلیک و به ریه او اصابت میکند. خود پاسدار از پشت بام سپاه پایین میاد و بعد از انتقال به بیمارستان و معالجه روی وی ساعت 4 بعد از ظهر به درجه رفیع شهادت نائل میگردد و در مزار شهدای دفع میشود. بعد از مدتی بنیاد پرونده وی را راکد میکند و از پوشش خود خارج میکند و وی را متوفی سپاه میکنند و سپاه تا سال 75 به مادر وی حقوق پرداخت میکرد. بعد از آن به خاطر این که مادر وی از شوهر مرحومش مستمری دریافت میکرد مابه التفاوت به او پرداخت میشد. بعد از مدتی آن هم قطع شد و تا الان هیچ گونه پرداختی از طرف سپاه بنیاد نداشته. سال 95 درخواست کمیسیون 134 برای احراز شهادتش دادیم ولی تا الان که سال 99 است جوابی ندادن. بعد از آن شکایتی در دادسراری نظامی برای مطالبه دیه مرحوم مطرح کردیم. دادگاه از بیمارستان، بنیاد و پزشکی قانونی استعلام خواست که بیمارستان تمام مدارک خود را بعد از 15 سال از بین میبرن. بنیاد هم جوابی نداد. پزشکی قانونی هم گفتن سال 71 شاهرود اومده پس مدارکی نداشتن. دادسرا درخواست جواب کمیسیون 134 را از سپاه استان خواستن که سپاه نامه زد به داداسرا که اصلا این موضوع در کمیسیون 134 قابل طرح نبوده. در صورتی که کمیسیون دو جلسه تشکیل شده بود. حالا داداسرا طرح مطالبه دیه مرحوم را از سپاه رد کرده. لطف راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تیر خوردگی حین خدمت فوت در حین خدمت احراز شهادت در حین خدمت قوانین احراز شهادت کمیسیون 134 سپاه دیه فوت در حین خدمت دیه تیر خوردگی