مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهمت اعتیاد

با سلام. بنده 6 سال هست در آپارتمانی سرایدار هستم و با خانومم سر این که دیگر برگردیم شهرستان گاها بحثمون شده. یکی از عمه های خانومم که فامیل خودم هم هستش به نیت دخالت کردن در زندگی ما میخواهد که خانومم رو تحریک کنه برگردیم شهرستان. به همین دلیل پیش مادرم گفته که پدر خانم پسرت قراره بره دخترشو برداره ببره خونشون. چون که پسر شما موادی شده و از لحاظ مالی هیچی نداره. در حالی که بنده به پدر خانومم پول قرض داده بودم تا هفته گذشته بهم پس نداده بود و خیلی از کارهایی که کردم و پولشون رو دادم. خانومم خودش اقرار میکنه. الان میتونم شکایت کنم که به من تهمت اعتیاد زده یا خیر؟

پاسخ ها :

شکایت تهمت اعتیاد تهمت اعتیاد دخالت در زندگی مشترک تهمت اعتیاد