مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند ملک مشاع

سلام. یک قطعه زمین کشاورزی به اندازه 14 هکتار با سند مشاعی به اسم پدر و پدربزرگم است. بعد از فوت پدربزرگم
با سهم الارث پدرم و یک هکتار زمین عمویم که خریداری کردیم سهم پدر بنده 8 هکتار و نیم است. آیا از طریق اداراه ثبت میتوانم درخواست سند جداگانه کنم؟
چون حدود 15 سال است که وراث پدربزرگم با ما بابت چاه زدن و... همکاری ندارن و باعث ضرر بسیار شده اند. در ضمن یکی از وراث عموم که حدود یک هکتار زمین سهم دارن
شکایت کرده و درخواست تقسیم ترکه کرده و از دادگاه خواسته که زمین به مزایده بره. صلاحیت افراز یا غیر قابل افراز بودن زمین کشاورزی که سند مشاعی داره با دادگاه است یا اداره ثبت؟
ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. تقاضای افراز از ثبت محل کنید و در صورت عدم افراز گواهی عدم افراز صادر می‌شود. و بعد دادخواست تقسیم یا تنظیم سند مطرح بفرمایید.