مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نفقه و مهریه

سلام. من 5سال هست در دوران عقد هستم و همسرم به عمد بیکار هست و الان من دادخواست نفقه موقعه و جاریه و همچنین مهریه دادم
درچه صورت میتوانم طلاق بگیرم و اینکه به علت بیکاری میتواند حق و حقوق من را پرداخت نکند؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به علت عسروحرج دادخواست دهيد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام چنانچه پس از صدور حکم محکومیت ایشان به پرداخت نفقه زائد بر شش ماه ایشان همچنان از پرداخت نفقه شما امتناع نماید و این پرونده منتهی به صدور حکم جلب ایشان شود شما می توانید با استناد به شرط مذکور در سند ازدواجتان دادخواست‌طلاق مطرح نمایید