مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت سند سفید

سلام. بنده میخوام یک موتورسیکلت مدل 92 معامله کنم. از یک مصرف کننده دارم میخرم. پلاک روش هست و میگه 6 ما هم بیمه داره. اما 3 برگ سند سفید داره و خودت میبری مرکز تعویض پلاک و اون جا به نامت میشه و کارت موتور و این ها برات میاد. تعویض پلاک شهر ما هم بسته هست به خاطر کرونا. حالا ادعای ایشون درست هست؟ آیا سند سفید رو ببرم تعویض پلاک اون جا به نام خودم میشه و پلاک و کارت موتور به نام خودم صادر میشه؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..اصطلاح سند سفید واژه ای عرفی می باشد بنابراین برای حصول اطمینان به راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید