مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

اگر در یک مبایعه نامه قطعی به فروشنده هیچ وجهی پرداخت نشده و یک فقره چک داده شده باشد و فردای آن روز فروشنده بدون آنکه چک را نقد کرده باشد اعلام پشیمانی کرده باشد مبایعه نامه را میتوان فسخ کرد؟ در مبایعه نامه نیز مبلغ زیادی به عنوان پشیمانی در نظر گرفته شده

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر حق فسخی برای فروشنده ذکر شده باشد بله می توانند در غیر اینصورت خیر

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بستگی به مبایعه نامه دارد.در صورتی که در یکی از بندها چنین چیزی پیش بینی شده باشد این حق را دارند ولی در صورت وجود چنین حقی باید ببنید در مبایعه نامه برای این پشیمانی چه ضمانت اجرایی مقرر نمودید.