مشاوره حقوقی رایگان - نظریه دادگاه

باسلام و عرض ادب, بنده سال گذشته تصادف کردم و طرف مقابل رضایت زبونی داد و رفت اما بعد از حدود سه ماه رفته بود شکایت کرده بود, بعد از حدود یکماه بعد رفته بود دکتر که به قاضی هم گفتم, بازهم بنده رو مقصر دانسته 1. قرار جلب به دادرسی یعنی چی؟
2.کیفرخواست یعنی چی ؟
بعد میشه رو رای صادره اعتراض کنی ؟ هزینه داره یا خیر
ممنون متشکرم.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. قرار جلب به دادرسی به این معناست که عنوان اتهامی متوجه شماست و در واقع از منظر دادیار شما مرتکب جرم شدید و کیفرخواست هم بعد از قرار جلب به دادرسی صادر می شود. قابل اعتراض نیستند. در دادگاه از خود دفاع کنید.