مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی حجمی

سلام، وقت بخیر. از سال 95 به عنوان راننده با مدرک مهندسی شیمی طی پیمان حجمی در شرکت نفت مشعول به کار هستم.
آیا طرح استخدامی جدید فرزندان ایثارگران شامل حال این پیمان میشود؟البته شرکت ادعا دارن چون حجمی هستین فکر نکنم.
متشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.