مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

با سلام. اگر شما وکیل دادگستری بودید در پرونده ذیل چگونه دفاع میکردید.

آقای م طی یک وکالت نامه رسمی در دفترخانه؛ آقای ... را به عنوان وکیل خود جهت فروش یک باغ 100 هکتاری که متعلق به شخص خودش بوده است را تعیین میکند. طی وکالت نامه اختیار فروش ملک مذکور را به هر شخص ( به صورت مطلق می دهد ) آقای وکیل با استفاده از این وکالت نامه ملک مذکور را به عنوان خریدار (بدون اطلاع موکل )، با استفاده از وکالت نامه خریداری میکند و ثمن معامله را به حساب موکل واریز میکند. آقای م پس از اطلاع از این موضوع به علت عدم رعایت مصلحت موکل در انجام معامله عدم رضایت خود را نسبت به معامله مذکور اعلام و شما را به عنوان وکیل پایه 1 خود جهت اقامه دعوی حقوقی و ابطال این معامله و جبران کلیه خسارات وارده معرفی میکند.
اگر شما وکیل آقای م بودید به عنوان وکیل چگونه از حق موکل خود و با چه استدلالی حقوقی دفاع میکردید؟
دفاعیه مستدل و مستند.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما بیشتر شبیه سوالات آزمون اختبار یا امتحانات ترم رشته حقوق است از وکلا سوال میکنید اگر شما وکیل دادگستری بودید چه میکردید ؟ توصیه به شما این است که دروس خود را خوب بخوانید تا وقتی وکیل شدید بتوانید به بهترین نحو دفاع کنید و آن موقع برای پرونده خود به وکلا مراجعه نکنید