مشاوره حقوقی رایگان - برای دادخواست مهریه

برای دادخواست مهریه از شهر مبدا یعنی شهری که ثبت ازدواج در آن صورت گرفته (دزفول) به شهر محل سکونت زوج (مشهد) نیابت داده شده است و پرونده به جریان نیفتاده و یک سال در اجراییات مشهد مانده است الان می خواهیم پرونده را به اجرا بیندازیم (الان ساکن قم هستیم) آیا باید به دزفول مراجعه کنیم یا باید به اجراییات مشهد مراجعه کنیم؟ با توجه به اینکه پرونده بعد از دو ماه مختومه می شود؟
آیا برای اینکه پرونده را از قم بخواهیم پیگیری کنیم چه راهی دارد؟ آیا می شود زوج را به قم کشانید و از او مطالبه کرد؟
ایا مطالبه مهریه از طریق ثبت اسناد به روز محاسبه می شود یا از طریق دادگاه خانواده به روز محاسبه می شود باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

درخواست اجرای مهریه را باید شما به دفترخانه ای که عقد ازدواج را خوانده مراجعه و دفتردار مهریه را به شاخص روز محاسبه و به اداره واحد اجرای ثبت همان شهرستان میکند اما اگر زوج ساکن شهردیگر باشد برای توقیف اموال غیرمنقول یا مثلا خودرو به شهر اقامت وی از واحد اجرای ثبت درخواست نیابت اجرا به شهری که زوج ساکن است نمایید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: باید از دزفول پیگیری کنید ونیابت احتمالآ تا حالا برگشت خورده است و کلا باید از دزفول پیگیری شود از قم نمی توانید پیگیری کنید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم