مشاوره حقوقی رایگان - بعد از دادنامه چه اتفاقی می افتد؟

با سلام و احترام. درخواست طلاق از طرف زوج (همسرم) داده شده است، در سامانه ثنا ابلاغ آمده و دادگاه تشکیل شده است. دادگاه رای داده است و الان دادنامه در در سامانه ثنا آمده است که : "با مراجعه به یکی از دفاتر رسمی ثبت طلاق با پرداخت 110 سکه به عنوان مهریه و استراد جهیزیه، همسر خود را به طلاق رجعی مطلقه نماید. رای صادره حضوری ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در محاکم محترم تجدید نظر می باشد."
وکیل زوج اعلام کردند که روی درخواستشان اعسار می زنند که هنوز اعساری ثبت نشده است.
سوال من این است که اگر روی این دادنامه، هیچ اعتراضی زده نشود، چه اتفاقی می افتد؟ و من به عنوان زوجه چه کاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام هیچ اتفاقی نمیافتد.تا حق و حقوق شما راندهد نمیتواند طلاق را ثبت کند